keskiviikko 12. elokuuta 2009

Tippauksen Säännöt.

Tippaus on sitten valmistunut. Ja lähtökohta tämän vuoden tippauksiin on ollut se, että ei tarvitse vuositolkulla hinkata tilastokirjoja ollakseen valmis taistelemaan tippauksen kärkisijoista. Nyt riittä kun tietää perusteet jokaisesta lajista ja tuntee alan huiput, lisäksi sijoituksien ja tulosveikkauksien määrää on nostettu joten arvaamalla ei tässä Tippauksessa tule pärjäämään.

Pisteiden laskua tarvitsee miettiä vielä hetki, mutta muutama sana miten tippaus hoituu:

Kohteita on erilaisia:

1) Kohteissa missä veikataan sijoitusta, merkataan kuponkiin sijoitus...ei aikaa tai tulosta vaan sijoitus. Voi esim. Säipälle olla vaikeaa ymmärtää, mutta voin tarvittaessa vielä selkeyttää asiaa.

2) Tulos- tai aikaveikkauksissa tipataan sentin ja sadasosan tarkkuudella, paitsi maratonilla, jolloin tipataan sekunnin tarkuudella.

3) Oikeaa järjestystä tipattaessa laitetaan kohteena olevat urheilijat siihen järjestykseen miten heidän luulee lopullisella tuloslistalla järjestäytyvän

Esim. Miesten keihään kohde 55.

Tippaan järjestyksen 5.-3.-2.-1.-4.-8.-7.-6. eli tässä tippauksessa ajattelen Ruuskasen sijoittuvan parhaaksi näistä kahdeksasta, Wirkkalan kakkoseksi, Pitkämäen kolmanneksi jne..

4) Pitkävedonomaisissa kohteissa 1-X-2 veikataan näistä kolmesta tai kahdesta urheilijasta parhaiten sijoittuvaa, mukaan lasketaan myös karsinnat, jos urheilijat sinne hyytyvät.

Esim:
Miesten Moukarin kohteessa 52 Karjalainen- Charfreitag- Lingua veikataan näistä kolmesta urheilijasta parhaiten sijoittunutta.

5) Mahdolliset poisjäävät urheilijat pyyhitään listoilta pois.

6) Sijoitus ja tulostippauksiin eivät kelpaa vaihtoehdot KESKEYTTÄÄ tai JÄÄ ILMAN TULOSTA.


JA Rivin hinta on 5 euroa, ja tippaukset toimitetaan sähköpostiosoitteseen

tippaus@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti