maanantai 14. kesäkuuta 2010

Tippauksen tilannetta Japsien voiton jälkeen

Tippaus tiukkenee ja pelit vähenee. Myös rivit jotka voidaan tosissaan noteerata mestaruuteen vähenevät. Peteto pitää toistaiseksi keulaa edlleen vaikka näyttikin jo hetken että takajoukkio pyyhkii yli. Vahvoista tippaajista ovat kärkiporukassa kyttäilemässä moni nimimies sekä yllätysnimi jotka tullevat viimeistään puolen matkan korvilla valitettavasti tippumaan liioissa tppaustäpinöissään takaisin keskikastiin, minne he tosin kuuluvatkin. Yleensä tippauksissa pärjää ainoastaan kokemuksella. Ei arvalla.

Tippaus Oy:n vahvin ehdokas mestauuten tiukan analyysin jälkeen on Kettu. Uusi kierrätysryönästä kasattu viihdekeskus on siivittämässä Kettua takaisin arvostetun futistippauksen mestariksi vuoden 2004 Euro turnauksen jälkeen. Tosin Mr. Virtanen janoaa ensimmäistä mestaruuttaan aivan kantapäillä. Jari on usein kärkipäässä mutta kykyä voittoisaan tippaukseen on syytä epäillä. Säippä sen sijaan kaatuu siihen että on tipannut Keniaa voittamaan maailmanmestaruuden. Tunnetustihan Kenia ei kisoissa edes mukana ole joten pisteet jäävät saamatta. Espoon Borza on pihalla niin kuin myös suurin osa Ändyn riveistä. Jukka V., Hannes ja Alfauros hyytyvät - ei epäilystäkään. Hallitseva mestari Hankisääski on yhtä jumissa kuin hänen edustama Interinsäkin, tosin vielä iskuetäisyydellä. Saa nähdä onko hänestä collegansa Jose Mourinho jalanjäljille. Sanna on yllättänyt ennenkin ja peteton kyvyistä ei ole täyttä varmuutta joten tähän väliin tippauksen arvio lopun top 10:stä, myöhemmin tippauksen tilanne:

1. Kettu
2. Mr. Virtanen2
3. Jari
4. Sanna
5. ÄndY
6. Seivästoimitsija
7. peteto
8. Hankisääski
9. Alfauros
10. Säippä



Tilanne CMR-JPN ottelun jälkeen:

1. peteto 8.5p
2. Alfauros, Mr. Virtanen2, Kettu 8p
5. Jari4 7.5p
6. Jenni, Jukka V., Säippä 7p
9. Seivästoimitsija I, Jari2, Sanna, Hannes 6.5p
13. Jenni2, Hankisääski, horhe, Viipurinkadun Lippi 6p
17. ÄndY III, mmoksanen, Dr.II, Jouni V. 5.5p
21. Severi 5p
22. KTz, Espoon Borza, jouel, Toomio 2, Suni, Seivästoimitsija II, ÄndY, Jari3, Jari, Dr., Mr. Virtanen, Hell 4.5p
34. Katjae, Rajala, Toomio, Tero, moguli 4p
39. alpendoctor 3.5p
40. Gini, ÄndY II, ärrrä, Eki F. 3p
44. Arttu R. 2.5p
Rupusakki. t.woods, Antti Perälä 2p

2 kommenttia:

  1. Tippauksen keltanokkaisuus ja aito into asiaa kohtaan vie voittoon... ainakin märimmissä unissa. mmoksanen.

    VastaaPoista
  2. Miten mie en oo ees paskin? On muuten lakut saamatta jostain taannoisesta tippauksesta kun Tohon kans yritettiin olla oikein paskoja.

    VastaaPoista