perjantai 11. joulukuuta 2009

Raastoa

Kulunut viikko on tarjonnut raastoa omasta takaa. Aikaa ei ole ollut muuhun kuin kouluun ja juoksemiseen, valilla toki on pitanyt syoda ja yllattaen nukkuakin hieman. Eilinen paiva kuvastaa hyvin viikon epistolaa. Kiireeseen on syyna lukukauden loppuminen ja kaikkien toiden pakkaaminen viimeiselle viikolle.

Ainakin sai aamulla nukkua ja vetelin parin edellisyon univelat pois nukkumalla reippaat kymmenen tuntia:

Heratys klo 10.20, ylos nouseminen kesti 20 min. Klo 10.40 aamupala: puolikas reissumies, paahtoleipaa, puuroa, ja omenamehua Klo 10.55 kouluun 11.05 Business Statisticsin tunnille normisetti viisi minuuttia myohassa. Klo 12.00 Takaisin himaan syomaan hieman valipalaa ja vaihtamaan juoksuvaatteet. Klo 12.45 Lahto treenaamaan matolle koulun kuntosalille kun ulkona jaakausi jatkuu. Klo 13.00 treeni kayntiin, ohjelmassa 6x1000m/ 1' ajat 3.10, 3.05, 3.00, 3.00, 3.00, 2.57 sitten lapsyttelya ja klo. 15.00 Subwayhin syomaan, tilasin viiden dollarin Chicken Marinara Meltin, mutta myyja kuuli vaarin joten poytaan tulikin seitseman dollarin Chicken Cordon Bleu. Sain sen kuitenkin vitosella joten normisetti. Klo. 16.00 kaymaan himan parkkipaikalla vain todetakseni ettei tarvitse menna sisalla kaymaan joten ajoin koulun kirjastoon opiskelemaan International Human Resource Managementin koetta varten. Totesin etta tarvitsen kokeesta yhden pisteen 40:sta joten lukeminen oli hieman puolitehoista. Klo. 17.35 kokeeseen normisetti viisi minuuttia myohassa. Klo 17.55 ulos luokasta ja suoraan kuntosalille juoksemaan lisaa, vedin 8km kevytta. n. Klo 19.20 himaan syomaan parit kanatortillat ja kulhon salaattia ja pistamaan pyykit koneeseen ja klo. 20.00 takaisin kirjastoon kirjoittamaan paperi toiselle kurssille ja lukemaan taman paivan Newswritingin kokeeseen. Klo 23.00 himaan syomaan vahan, hyva etta Kia kaynnistyi kun alkaa Etela-Korean tytolla vahan jaiset kelit painaa. N. klo 24.00 nukkumaan.

No ainakin alkaa vahitellen hommat helpottaa ja ensi viikon koeviikolla ei ole kuin yksi koe joten senkin puoleen loppusuora ja Kalifornia lahestyy. Kiireesta huolimatta juoksua on tullut ihan mielekkaasti. Kaikki viimeiset kymmenen paivaa ovat tuoneet poytaan yli 20km/paiva joten sen puoleen ihan hyva. Tosin matolla juoksu alkaa vahan puuduttamaan.

Huomenna myos ilmastonmuutoksen pitaisi loppua ja paluu normaaliin kymmeneen celsiukseen pitaisi tapahtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti