torstai 3. joulukuuta 2009

Jorinaa

52 Fahrenheittia (+11 astetta Ceppoa) saattaa kuulostaa paljolta, mutta se ei hirveasti ole. Etenkin kun tama lampotila raikastaa taloamme Route 66:n varressa. Lammitys on totaalisen hyodytonta kun ikkunat ovat niin raollaan ulos etta lampo karkaa saman tien. Tasta voikin paatella etta Joplinissa ulkona on talla hetkella elaimellisen kylma. Lauantaina oli viela +20 astetta niin talla hetkella elohopea painuu Suomalaisen mittatikun pakkaspuolella ja tuulikertoimineen myos luultavammin jenkkivirkaveljen kylmemmalle puolelle. Toppatakki ja pipo siis ovat kaivettu esille ja niita kaytetaankin 24 tuntia vuorokaudessa.

Espoon Porzaan tilaamat Asicksen kanootitkin olisivat pitaneet tulla postilaatikkoon eilen mutta postilaatikon kaukaisesta sijainnista johtuen ei kukaan ole viela raaskinut laatikolle pariin paivaan kavella. Laatikko sijaitsee noin 50 metrin paassa taloltamme ja matka pitaisi paikalliseen tyyliin suorittaa autolla ajamalla. Itsellani laatikolle meno oli jo suunnitteluvaiheessa, koska mieli teki vahvasti melomaan mutta totesin Joplinin muutamien purojen jo jaatyneen joten siirsin menoa myohemmaksi. Mutta Porzaalle tiedoksi monot tulevat kun tulevat.

Treenatakin piti taas aloitella mutta pieni flunssa siirsi aloittamista hieman eteenpain mutta nyt on taas parissa paivassa ravia tullut noin 40 kilometrin verran, eilen myos matolla suoritettujen makivetojen muodossa. Huomenna voisi olla vauhtikestavyyden vuoro jos ei lunta iske yon aikana.

Koulun kanssakin on raastoa luvassa seuraavan viikon ajan kun lukukausi lahestyy loppua. Muutamien onlinekurssien kanssa ei ole liikaa tullut hommia tehtya ja kaytannossa nama kurssit ovat viela kokonaan suorittamatta. Eilen Jarkko yllatti kertomalla etta toisen nista kursseista toiden viimeinen jattopaiva olisi ollut tanaan. Hommia oli tehtavana vahintaan seitseman Quizzia ja noin parisen kymmenta eri muotoista esseeta ja paperia aiheesta International Human Resource Management. Arviolta laskien kaksi kolmasosaa kurssin toista oli tehtava yhdessa paivassa. Aikaahan naiden suorittamiseen olisi ollut vaivaiset kolme ja puoli kuukautta. No, siina alettiin hommia paiskoa ja paatin loput toista tehda tanaan. Jarkko sen sijaan puski aamukuuteen. Onneksi aamulla tuli pieni varhainen joululahja ja opettaja siirsi deadlinea viikolla eteenpain. Eli siis voi viikon ottaa nyt lepoa etta voi jatkaa hommia paivaa ennen seuraavaa deadlinea.

Palataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti