torstai 12. marraskuuta 2009

Herkistelyä

Kymmenen päivää on aikaa meikäläisen yliopistomaastouran ja ehkä koko Missouri Southernin miesten maastolähitulevaisuuden huippuhetkeen. Joukosta poistuvat tämän kilpailun jälkeen minun lisäksi ainakin Brennan Benkert sekä Dustin Dixon. Myös muita poistujia on todennäöisesti luvassa.

Coach aloitti herkistelyn eilen poistamalla koko ensi viikon klo 6.15 aamutreenit, ja muutenki ohjelmaa on löysätty tarkoituksena saavuttaa äärimmäinen piikki Evansvillessa, Indianassa ensi viikon lauantaina. Sää on toistaiseksi suosiollinen ja viime vuoden lumimönkimistä tuskin on luvassa. Eilen ohjelmassa oli 4x 2min30s mäki ja lauantaina pari mailin vetoa maastossa 4min 50s tuntumaan ja epämääräinen määrä ratavetoja. Ensi viikolle ohjelmassa on käytännössä makoilua ja löysäilyä, välipäivinä huilaamista. Ehkä myös muutama terävä päiväunipätkä. Näihin lisättynä veritankkauksena Wal-Martista haettu parin dollarin vasikanmaksa niin onhan kumma jos ei lapikas Indianassa muutamaa pientä mäkeä ylös nouse.

Reitti on mielenkiintoinen...jokainen voi analysoida sitä tuolta US TracknFieldin sivuilta...http://www.usatf.org/routes/view.asp?rID=299097

Parit Paloheinän mäet siinä ylös pyyhitään kympin aikana.

Niin ikään mielenkiintoinen on tämä viikonloppu. Futiksen MM-karsintojen lisäksi ohjelmassa täällä puolella mannerta on NCAA:n DIV-1 Regionalsit...ja tulessa kolme suomalaista. Moneen vuoteen ei näin montaa Suomi-poikaa ole paikallisilla viheriöillä ravannut, joten mielenkiinnolla odotan Joonaksen, Jaakon ja Sollon vauhtia. Sollon vauhtia saattaa tosin hidastaa viime aikojen huhut puhkeiden venytyksestä. Tiedä sitten jos pohkeista on kyse niin ovatko ne revähtäneet, venähtäneet vai muuten vain mies pysähdellyt niitä kisoissa venyttelemään. Toivottavasti puhkeet ovat nyt kuitenkin auki.

Katsoin äsken 'Are you smarter than fifth grader' -ohjelmaa ja mamma menetti 30000 dollaria vastaamalla väärin kysymykseen 'Onko USA maanosa?'. Sitä voittekin pohtia.

1 kommentti:

  1. Hahhah, kovasti joo yritettiin tarpoa Regionalsien mudassa. Peikko vaan taisi myöhästyä lähdöstä, kun oli venyttelemässä puhkeita... ;)

    VastaaPoista